tirsdag den 31. maj 2011

En lampe, en sofa og et skab -

Himlen er grå, igår var det fint vejr, og det var meget varmere ude end inde.
Man talte om varm luft fra Tyskland. Så skulle vejret igen ændre sig og dele landet i to. Vest på ville det blive gråt og køligt - Øst skal have sommer i dag.
Længe havde jeg set på min stue - den så rodet ud.
Sofaen stod ude på gulvet, og kørte rundt efter mit temperament. Havde en ide om, at det skulle være muligt for "alle" at se TV.
Lillan sytes, at det var mærkeligt, at lampen i stuen hang helt nede over gulvet, så hun ikke kunne gå under den.
Hun er 4½ -
Mahonieskabet i hjørnet virkede mørkt, og slugte en masse lys. Et dejligt rumligt skab, men tidens tand har været hård ved det. Bents mor reddede det i sin tid, pudsede det op, da hun fandt det i udhuset med værktøj -
Jeg holder meget af det skab. Her står mine "pæne" ting, kaffestel (20) m.m. og især de dejlige glas + krystal. Ting jeg er glad for, og glemmer at bruge.
Jeg har flyttet skabet over i modsatte side, det giver mere lys i stuen. Reolen skulle rykkes og en smal sektion ud.
I går var jeg nærmest ødelagt. Væggene og lofterne er vasket, dejligt efter en vinter med brændeovn. Lige nu kører opvaskeren med de sidste glas til det rene skab. Jeg skal videre med bøgerne og reolerne - sofaen står op mod væggen - igen - og lampen kommer hen over et lille bord.
Så kommer det jeg mindst kan lide, at hænge billeder op - Det kan tage laaaang tid. Måske til næste gang jeg flytter om. Skal vi nu have nye møbler igen? Spørger manden.
Jeg har længe tænkt på at male skabet hvidt, jeg kan ikke få det lyst nok -
Det "sjove"! at vælger jeg sort, vil de hvide vægge/lofter blive endnu mere fremhævet,
så nu er der et dilemma igen. Det må vente -
Min kaffekop er tom. På den "kødædende" plante i vinduet, der har 2 lyseblå blomster, er der en masse små (døde)fluer, hvor mon de kom fra. Opvaskeren er færdig.
Ude er det stadig gråt, der er ikke meget vind, i går blæste det rigtigt.
Jeg har en masse "Pengeurt", som jeg vil have ud i en krukke for sommeren. Skal nok tage mig lidt fri for - reoler, bøger og sæbevand.
AB.

Ingen kommentarer: