søndag den 16. marts 2014

En "Faste tid" et begyndende forår...

Forventning!
Vågner tidligt. Falder ikke i søvn igen. Fantaserer, "drømmer" om alt der skal gøres, planlægger får ideer, ser billeder ....
Det er nu mange planer lægges, om at flytte rundt på møblerne, plante planter i have/skov, male i hus m.m. Male! Jeg er så fuld af energi og gåpå mod, glemmer min alder og skavanker.
Foråret er tidligt i år. Der har allerede været skønne lune dage. Har købt frø forsøger igen i "Krydder/køkkenhaven," vil så persille i år ude, sommergulerødder og radiser, sammen. Masser af solsikker skal der også sås.
De røde snegle vil elske det. Så nogle kommer i potter i drivhus først.
Drivhuser blev vasket lidt af i går - inde, ferskenen er lige ved at blomstre, bare en smule sol, så vil der være 100'er lyserøde blomster. Der mangler et glas, så bierne kan komme ind og ud, håber på mellem 10 og højst 15 fersken.
Drivhuset er 30 + og har set bedre dage, det er utæt og der mangler flere glas.
Alligevel er der lunt, mine roser er skønne, tomaterne sidste år gode, og de små planter får en fin start. Bundækket er grønt, den kraftigste Husfred, man kalder den her "Hjemmets lykke".
Blæst - eftervirkningerne af "Carl"? -  skal jeg lidt ud, bliver det drivhus.
Plantekasserne 2 stk. skal tømmes, der er potter, der skal fyldes.... og når der er ryddet, sættes mine studsede Pelargonier ud, de får en plastik pose på den første tid, skåner dem for lyset. Stiklinger plantes i potter... Glæder mig til at få de over vintrede planter ud lidt efter lidt.
Der står en stor flot påskelilje og lyser op, sikkert et tabt løg, tidligere end dem der ude.
Faste tid og Påske.
Sidst på dagen i dag skal jeg hente maleri i Galleri 46 Holsted.
Har de seneste dage siddet i den lune stue med mit maleri - der kommer flere fugle hver dag.
AB.

Ingen kommentarer: