onsdag den 7. juli 2010

Rødt og sødt.

Det er "Tour de France" tider. Det betyder at jeg daglig ser Tv. Jeg sidder ikke klistret til skærmen, men følger med i slutningerne af løbene og kommentarer bag efter. Cykling var altid min sport. Derfor var det et chock, da fjernsynet i går gik i sort med et stort lysende højt "puf".
Det var selvfølgelig lige før det mest spændende -
Så mærker man, at man er et vanemenneske, der opstår en rastløshed, der er nok andet at foretage sig, og det er bare svært at vælge - det blev Computeren. Der var de sidste nyheder, og også det resultat jeg ikke så.
Mandag 05/07 kl. 10 havde jeg aftalt, at hente mine malerier fra udstillingen i Frøs , Rødding. De havde været udstillet der godt en måned.
Der var lagt nogle oplysninger og kort ud ved malerierne, og bl. a. med oplysning om min blog. Det var spændende, om der ville være nogen respons.
Jeg har fået en mail, det glædede mig. Nogen - havde nævnt, at de ville henvende sig. Venter!
Det der undrer mig er, at så få var klar over at billederne var i Frøs.
Der havde en artikel i "Ny Tirsdag" med et godt foto af malerierne, og der havde været byfest - og rigtig mange kommer daglig i Sparekassen.
Tænker på om opstillingen skal "ændres" lidt.
Hvis der er "ledigt", kan det være, at jeg udstiller igen i efteråret. Der er de nye anderledes fugle malerier.
Der fulgte en pose med håndtrykket, den indeholdt noger rødt - flydende og en håndfuld søde reklame drops - lidt trøst, når der ikke er TV med Tour de France.

Ingen kommentarer: